Over ons

SEKU Bouw is het antwoord op grootschalige renovatie vraagstukken in Amsterdam en omstreken. Onze meer dan 50 renovatiespecialisten en tientallen jaren ervaring staan garant voor een onberispelijk eindresultaat. Hard werken, eerlijkheid, flexibiliteit en het simpelweg leveren van de beste oplossing zijn onze pijlers. Daar kunt u blind op vertrouwen.

SEKU Bouw uit Volendam bestaat uit een vijftigtal multi-inzetbare renovatiespecialisten. Wij doen onze Volendamse reputatie van hard werken al tientallen jaren eer aan. Dagelijks passen wij onze kwaliteiten en gezonde arbeidsethos toe in de meest uiteenlopende renovatieprojecten in Amsterdam en omgeving.

Ervaren, vertrouwd en flexibel

SEKU Bouw is groot genoeg om de meeste uitdagende en grootschalige projecten te realiseren. Anderzijds zijn wij niet vergeten waar wij vandaan komen. SEKU heeft nog altijd de flexibiliteit om onvoorziene reparaties en specialistisch onderhoud snel en adequaat af te handelen. Met buitengewone aandacht voor keurige, schone oplevering én nazorg waar u langdurig op kunt vertrouwen.

Kennis en respect voor historie

Onze verregaande kennis van de Amsterdamse architectuur en bouwhistorie, zijn onlosmakelijk verbonden aan onze vele succesvolle renovatieprojecten in het Centrum, Oud-West, Oud-Zuid, De Baarsjes en alle andere delen van onze hoofdstad.

Bent u geïnteresseerd in partnerschap?

Stuur ons een bericht en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Neem contact op