SEKU Bouw: voor grootschalige renovatie

SEKU Bouw is het antwoord op ieder grootschalig renovatie vraagstuk in Amsterdam en omstreken. Onze meer dan 50 renovatiespecialisten en tientallen jaren ervaring staan garant voor een onberispelijk eindresultaat. Hard werken, eerlijkheid, flexibiliteit en het simpelweg leveren van de beste renovatie oplossing zijn onze pijlers. Daar kunnen onze partners en u blind op vertrouwen.

Kantoor verbouwen aannemer in Amsterdam

SEKU Bouw bestaat uit multi-inzetbare renovatiespecialisten. Dat betekent dat wij alle aspecten van een renovatie oppakken en geen detail ongemoeid laten. Wij doen onze Volendamse reputatie van hard werken al tientallen jaren eer aan. Dagelijks passen wij onze kwaliteiten en gezonde arbeidsethos toe in de meest uiteenlopende renovatieprojecten in Amsterdam en omgeving.

Kantoor verbouwen in Amsterdam

SEKU Bouw is het gewend om in opdracht van haar partners grootschalige- en uitdagende renovatieprojecten in Amsterdam te realiseren. SEKU heeft nog altijd de flexibiliteit om onvoorziene reparaties en specialistisch onderhoud snel en adequaat af te handelen. Met buitengewone aandacht voor schone oplevering én keurige nazorg. Bij SEKU is dit vanzelfsprekend.

Renoveren in Amsterdam: onmisbare kennis van historie

Onze verregaande kennis van de Amsterdamse architectuur en bouwhistorie, zijn onlosmakelijk verbonden aan onze vele succesvolle renovaties in het Centrum, Oud-West, Oud-Zuid, De Baarsjes en alle andere delen van onze hoofdstad. Wij voeren iedere renovatie dan ook uit met respect voor het verleden én met het oog op de toekomst.

Kosten kantoor verbouwen

Wilt u een historisch kantoorpand in Amsterdam in oude glorie herstellen en op de juiste manier laten renoveren? Neem vrijblijvend contact met ons en wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Renovatie bedrijf Amsterdam is gespecialiseerd in:

– Herindeling
– Gas, water & lichtinstallaties
– Kastruimtes
– Keuken
– Vloeren en wanden
– Stuc- en schilderwerk
– Kozijnen
– Balkons, hekwerk
– Tegel- en metselwerk